Logga in

Professionella offertmallar för ditt företag

Första intrycket spelar roll. Med dessa offertmallar blir det enkelt att sticka ut och imponera på dina kunder.

Proffsiga offertmallar

Se till att göra ett gott första intryck på dina kunder. Med Fortnox Signs offertmallar har du färdiga exempeltexter, bilder och videos som hjälper dig imponera på dina kunder. Med hjälp av det kraftfulla redigeringsverktyget är det enkelt att ta en mall och göra den till din egen. Ladda upp din logotyp, din branding och se till att skapa en stringent kundupplevelse från första kontakt till stängd affär.

Med det enkla redigeringsverktyget behöver du inte vara en prisbelönt designer för att skapa en professionell offert. Om du är en prisbelönt designer har du alla verktyg du behöver för att få det precis som du vill.

Bättre än word och PDF mallar

Offertmallarna som du skickar med Fortnox Sign är 100% digitala. Till skillnad från tex. en Word eller PDF baserad offertmall betyder det att du kommer skicka offerter som är responsiva och interaktiva. Dom kommer se lika bra ut oavsett vilken enhet som din kund använder.

Den interaktiva funktionen ger dina kunder möjligheten att själva välja och lägga till extra tjänster och produkter direkt på offerten. Det kommer öka ditt ordervärde och hjälpa dig stänga fler affärer. Vi kallar det uppförsäljning på autopilot.

Skapa, skicka, elektroniskt signera.

Glöm att hoppa fram och tillbaka mellan olika tjänster eller använda Word och Pages mallar där ingenting hamnar där det ska. I Fortnox Sign låter dig skapa, skicka, spåra och digitalt signera vilket typ av underlag som helst.

Välj en mall, gör den till din egen. Lägg till en eller flera mottagare som ska signera och skicka iväg.